Ons team

Ellen Kuijken (Dierenarts)

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen; Myrthe, Loes en Stijn Maas.

Ik heb altijd geweten dat ik dierenarts wilde worden en heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Met mijn eigen dierenartsenpraktijk aan huis gaat nu mijn grootste droom in vervulling.

Na 2 jaar, wegens uitloting gestudeerd te hebben aan de Landbouw Universiteit Wageningen, ben ik in 1991 overgestapt naar de Dierengeneeskunde opleiding aan de Rijksuniversiteit Gent, waar ik in 1997 mijn diploma als dierenarts haalde.

Hierna ben ik gaan werken in dierenkliniek Veldhoven (nu gefuseerd met  dierenkliniek de Kempen) en daarna in dienst gekomen bij Dierenkliniek  Dommelen. Hier heb ik me steeds verder gespecialiseerd in de kleine huisdieren. Heb vele opleidingen en congressen doorlopen (o.a. een driejarige opleiding tot vak dierenarts kleine huisdieren en de Europese school voor  dermatologie). Ik werkte in deze tijd voornamelijk parttime in verband met mijn gezin.
Nu de kinderen naar de middelbare school gaan, krijg ik de ruimte om meer met mijn vak bezig te zijn. Ik heb dan ook heel veel zin om fulltime dierenarts te zijn, zeker in mijn eigen bedrijf.

Mieke Fransen (paraveterinair)

Ik ben opgegroeid tussen de paarden, honden, kippen, geiten, varkens en koeien. Vanaf hele jonge leeftijd ben ik al bezig met dieren en vind alles wat ook maar met een dier te maken heeft interessant. De keuze voor de opleiding tot paraveterinair op het Groenhorst College in Barneveld was daarom ook snel gemaakt. Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond, ben ik begonnen aan de opleiding tot Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut aan de Silverlinde in Breda. Door deze opleiding ben ik op een andere manier naar dier en baas gaan kijken. En dat maakt het natuurgeneeskundige, voor mij, erg bijzonder. Het mooie er van is, is dat deze 2 vormen goed te combineren zijn.

Je zult me in de praktijk overal tegen komen, zowel aan de telefoon en balie als in de spreek- en operatiekamer. Dit maakt het werk als paraveterinair veelzijdig. En is elke dag weer anders. Voor mij is het heel belangrijk om de dieren de beste zorg te bieden die ze verdienen en nodig hebben, zowel op regulier als natuurgeneeskundig gebied.

Graag tot ziens in onze praktijk die op dierendag,  04-10 2014 officieel geopend is door de Burgemeester van Bergeijk, Driek van de Vondervoort.