Mobiele dierenzorg

Mobiele dierenzorg  aan huis service is een speciale diergeneeskundige service voor huisdieren van
oudere en minder mobiele mensen, maar ook voor  minder mobiele huisdieren.

Mobiele dierenzorg is een onderdeel van Dierenkliniek Riethoven, een nieuwe dierenartsenpraktijk die een complete en eerlijke zorg wil bieden voor uw huisdier, indien u dit wenst op een natuurlijke holistische manier.

Ouderenzorg; De aan huis service is in principe ontwikkeld voor minder mobiele mensen (ouderen en lichamelijk gehandicapten) of voor minder mobiele dieren die niet naar de praktijk kunnen komen.
Aangezien deze mensen  moeilijk een bezoek aan de dierenarts kunnen organiseren, kom ik naar deze mensen toe op afspraak.
Ik schrijf mijn bevindingen duidelijk op (ook voor mantelzorgers/hulp) en spreek alles goed door. Afhankelijk van de ernst van de ziekte kom ik dezelfde week nogmaals langs om te kijken of er nog vragen zijn, ik spreek medicijnen door en geef de mensen schema’s zodat ze zelf of samen met de mantelzorger/hulp de dieren kunnen verzorgen.

Wat doet Mobiele dierenzorg?

  • Reguliere klanten; Huisbezoek, algemeen lichamelijk onderzoek, controles, enten, bloedafname, microscopie. Standaard operaties en tandreiniging en indien geen behandeling meer mogelijk is euthanasie op een waardige manier, aan huis.

In Dierenkliniek Riethoven, spoed, echografie, röntgenfoto’s maken, officiële HD foto’s/PennHip foto’s, grotere operaties, keizersnede. Ik werk met  gasanesthesie en hypermoderne apparatuur. Mobiele dierenzorg (onderdeel van Dierenkliniek Riethoven)

Gelieve tussen 8.00 uur en 8.30 uur te bellen op 06-31966779, of tussen  13.00 uur en 13.30 uur.

Na afloop graag contante betaling.